Головна » 2016 » Листопад » 23 » Поїздки та екскурсії
19:36
Поїздки та екскурсії

 

Учні та вчителі СЗШ № 91 полюбляють активно  проводити відпочинок, подорожувати, ходити на екскурсії, відвідувати цікаві  заходи.

Під час осінніх канікул учні здійснили ряд поїздок та екскурсій по різних куточках нашого краю.

Учні  2А класу  (кл.кер. Закадюжна Л.М.) та 1А (Харина Г.В) класу побували на екскурсії у дельфінарії «Оскар»,  що у м. Трускавець. Школярі мали змогу зблизька «поспілкуватися» з дельфінами та побувати на незвичайному водному шоу, артистами на якому є дельфіни. А також школярі побували на майстер-класі, де виготовили дерев’яні фігурки тварин на згадку про дельфінарій. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Учні 2Б класу (кл. кер. Дорошенко Т.П.) та учні 4В класу (кл. кер. Білецька Л.П.) побували на екскурсії  у Говереччині, із великим захопленням школярі відвідали майстер – клас з гончарства, мали змогу власноручно виготовити глечика чи тарілочки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Учні  1В класу (кл.кер.Савицька О.Р.) та 4Г класу (кл. кер. Кузьович М.М) побували у селі Лубʹяна, відвідали пасіку- музей «Медовий Блюз». Кожен мав можливість долучитися до професії пасічника.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пізнавати навколишній світ та знайомитися з тваринами, які у ньому живуть, допомагають школярам зоопарки. Учні 1А класу (кл. кер. Харина Г.В.) та учні 1В класу (кл. кер. Савицька О.Р.) побували на екскурсії у  селі Меденичах у зоопарку. Школярі із задоволенням знайомилися із тваринками, які живуть у цьому звіринці.

Повертаючись додому, учні 1А класу  разом з батьками та класним керівником зупинилися у селі Раківець біля Святого джерела, маючи можливість осунутися у святу водицю.

 

 

 

 

 

 

 

 

З метою виховання в учнів почуття відповідальності, співчуття і любові до братів наших  менших, учні 4Б класу (кл. кер. Адамчук Н.М.) відвідали ЛКП «Лев» - притулок для собак. Школярі були вражені від побаченого і кожен захотів мати свого вірного друга.

 

 

Переглядів: 545 | Додав: kytsuk_ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar