Головна » 2017 » Травень » 30 » Свято подяки 2017
20:30
Свято подяки 2017

 

        Ось і закінчився навчальний рік. Учні радісні та веселі в очікуванні канікул та відпочинку, а тепле  травневе сонечко, ласкаво даруючи посмішки усім навколо, немов простеляло ясну стежину випускникам у життєву далеч.

        Усі школярі усміхнено у вишиванках стоять на шкільному подвір'ї в  очікуванні свята. А свято справді надзвичайне – це підсумок досягнень усіх школярів за навчальний рік. Це предметні олімпіади, мистецькі конкурси, спортивні змагання. А в  подарунок -  хороші пісні та чудові таночки. На святі також були присутні гості, які відзначили наших школярів за  хороші результати у навчанні і побажали гарного відпочинку влітку.

        Грамотами були відзначені учні 11 класів: випускникам-спортсменам вручено кубки, а  також за високі досягнення у навчанні  найстараннішим учням вручено чотири  іменних  годинники від Міської ради.

        Традиційно продзвенів травневий дзвоник, сповіщаючи, що більше ніяких уроків, а лише відпочинок і розваги. А  шкільний прощальний вальс закружляв випускників, вчителів та батьків.

        Адже школа стала міцною підвалиною у майбутньому самостійному житті, у яке наші одинадцятикласники уже переступили поріг.

        Тож, в добру путь!!!

Переглядів: 523 | Додав: kytsuk_ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar